Op 19 september zal Bear Arms N‘ Bitcoin Full Stack Freedom herbergen…

Hoewel het een revolutionaire stap is in het vermogen van individuen om financiële vrijheid te krijgen, is Bitcoin op zichzelf niet genoeg om volledige soevereiniteit van derden of centrale overheden te bereiken. Zoals veel gebruikers van de technologie weten, is Bitcoin niet privé of anoniem.

Voor velen is basispseudonimiteit (en de andere voordelen van Bitcoin) voldoende. Maar voor sommigen is Bitcoin slechts een hulpmiddel in de privacy toolbox – iets dat helpt om de vrijheid te bereiken die ze zoeken als onderdeel van een groter pakket aan dissidente oplossingen. De komende Bear Arms N‘ Bitcoin conferentie is voor degenen die geïnteresseerd zijn in een meer robuuste verkenning van de technologie en tools die vrijheid kunnen beschermen.

„Het doel is om mensen te helpen hun financiële en fysieke soevereiniteit en vrijheid te vergroten“, legt Ragnar Lifthrasir, organisator van het evenement, uit aan Bitcoin Magazine. „Om dat te doen, hebt u meer nodig dan één technologie, zoals bitcoin, of één zelfverdedigingsmiddel, zoals vuurwapens. U hebt een volledige stapel nodig die geïntegreerd is.“

Een Full-Stack Freedom Tech Conference

Bear Arms N‘ Bitcoin, dat op 19 en 20 september in Austin plaatsvindt, zal onderwerpen als crypto e-commerce en juridische strategieën onderzoeken. Maar zoals de naam al aangeeft, zal de primaire focus liggen op Bitcoin – met name anonieme en bewakingsbestendige methoden voor het gebruik ervan – en vuurwapens – met name zelfgemaakte geweren en munitie.

Bitcoin-specifieke inhoud zal bestaan uit presentaties van Josh Humphrey, die een privacy-gericht raamwerk heeft ontwikkeld voor bitcoin e-commerce en open-source technologie genaamd „Mithril“; DiverterBTC, die een uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen gids voor bitcoin-mijnbouw zal delen en het mengen van munten zal bespreken als twee surveilancebestendige praktijken in Bitcoin; en Dr. Brian Gross, die de Blockstream-satelliet zal bespreken, die een internet-provider-vrije manier is om Bitcoin Code-transacties te bevestigen en de blokketen te onderhouden.

Het evenement zal ook discussies bevatten over doe-het-zelf wapens en munitie van toonaangevende ontwerpers die de traditionele vuurwapenindustrie omzeilen door gebruik te maken van 3D-printing, numerieke controle (CNC) van bewerkingsgereedschappen en elektrochemische bewerking om hun eigen bewerkingsgereedschappen te maken. De aanwezigen zullen een privé kanonbereik bezoeken voor het richten van het schieten op de tweede dag van het evenement.

Vrijheid tech is die hulpmiddelen die de controle van iemands geld, informatie, communicatie en vlees ruimte veiligheid onder controle van het individu, uit de buurt van kwaadwillende actoren, zij het openbaar of prive,“ Lifthrasir zei van de leidende inhoud achter het evenement. „Vrijheid technologie zorgt voor een asymmetrische verdediging tegen sterkere tegenstanders. Geweren en bitcoin zijn mijn favoriete voorbeelden.“

Het organiseren van een In-Person Privacy Event in 2020…

Net als elke andere organisator van een persoonlijk evenement dit jaar, moest Lifthrasir wendbaar zijn, zoals hij Bear Arms N‘ Bitcoin had gepland. Het evenement zou oorspronkelijk in juni in Portland plaatsvinden, maar de gouverneur van Oregon verlengde de noodtoestand en de locatie annuleerde hun contract.

De organisatoren besloten om te verhuizen naar een staat met meer ontspannen COVID-19 regelgeving, en terwijl Lifthrasir benadrukte dat ze alle gezondheidsrichtlijnen van de overheid volgen, is het annuleren van het evenement niet echt een optie.

„Iedereen die deelneemt aan de conferentie is allergisch voor overheidscontrole, maar we passen ons aan,“ zei hij. „Kom hel of hoog water, Bear Arms N‘ Bitcoin 2020 is aan het gebeuren.“

Maar persoonlijke beperkingen door de verspreiding van het coronavirus zijn niet de enige unieke organisatorische hindernissen waar Bear Arms N‘ Bitcoin mee te maken heeft. Voor een evenement dat de nadruk legt op vrijheid, privacy, het ontbreken van digitaal geregistreerde persoonlijke gegevens, etc., vereisen ticketregistratie en persoonlijke aanwezigheid enkele speciale overwegingen.

Het evenement moedigt de deelnemers aan om tickets te kopen met behulp van BTC, een pseudoniem en een e-mailadres dat niet gebonden is aan enige persoonlijke informatie. Het accepteert betalingen via een zelfgekozen BTCPay Server en WordPress-website, om te voorkomen dat derden toegang krijgen tot de informatie van de deelnemers. De organisatoren zullen geen lijst met namen of pseudoniemen bijhouden om inschrijvers aan de deur te bevestigen, maar in plaats daarvan gebruik maken van de e-maillijst.

Fotografie en video op het evenement zijn verboden, behalve voor degenen die zich aanmelden voor foto’s. Gezichtsmaskers zijn verplicht op het evenement, en de deelnemers zijn welkom om deze aan te vullen met extra identiteitsverzwakkende accessoires.

Door middel van deze methoden zullen Bear Arms N‘ Bitcoin-deelnemers de kans krijgen om Bitcoin, en hun andere favoriete soevereine oplossingen, te vieren op een evenement dat op maat voor hen is gemaakt.